Bel ons

iPhone opsturen

Na ontvangst van uw iPhone zullen wij deze onderzoeken en u een offerte sturen voor de reparatie. Na uw goedkeuren en ontvangst van uw betaling gaan wij over tot reparatie.

U kunt uw iPhone opsturen naar:
Jelgo iPhone Reparaties
Kruisboogstraat 8
3910 Neerpelt
België

Op welke manier kan ik mijn iPhone opsturen?

U kunt uw iPhone het best aangetekend naar ons opsturen in verband met de Track & Trace code. Mocht er iets met uw verzending gebeuren dan is uw toestel tot €500 verzekerd. U kunt tegenwoordig in verschillende krantenwinkels uw iPhone versturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw zending omdat wij deze op geen enkele manier beïnvloeden. Mocht er iets fout gaan neem dan ook contact op met bpost.

Hoe moet ik de iPhone verpakken?

Het beste kunt u uw iPhone in een neutrale doos verpakken. Gebruik hier niet de originele iPhone doos voor! Deze valt te veel op en kans op diefstal is hierdoor zeer groot. Wikkel de iPhone in keukenrol o.i.d. zodat deze goed beschermd is. Zorg er ook voor dat de doos goed gesloten is. Vermeld ook altijd het adres van de afzender op de achterkant van de doos.

Wat moet ik meesturen met de iPhone?

Stuur geen accessoires mee, enkele het door u uitgeprinte reparatie formulier. Stuur dus geen headsets, usb kabels, laders of simkaarten mee! Doet u dit wel dan zijn wij niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van deze accessoires.

iphone met gebroken scherm

Ziet uw iphone er zo uit?

Laat het ons repareren!

Maak afspraak

Alle prijzen op deze website zijn excl. B.T.W. Lees onze algemene voorwaarden.

jelgo iphone reparaties logo

© iPhone Reparaties | Algemene voorwaarden | Contacteer ons | Website door Attila Alle prijzen zijn exclusief BTW